NyföretagarCentrum
Program
Om oss
Nyttigheter
Nätverk
Kontakt
Hem
Affärsplan  |  Inspiration  |  Administration   | Myndigheter  |  Pengar & Trygghet  |  Norden  |  Filminslag

Ta hjälp och få bra koll på företagets administration


Besök gärna Drivkraft – vår sajt för små och medelstora företag!
På Drivkraft har vi samlat inspiration och information för dig som arbetar i ett litet eller medelstort företag. Här hittar du tips och råd som kan bidra till att utveckla ditt företag. Du hittar även information om våra seminarier och kan läsa mer om våra tjänster: revision, redovisning, rådgivning, skatt och transaktioner.

DRIVKRAFT!

Bokföring & Administration på datorn - oavsett företagets storlek
VISMA
VISMA hjälper tiotusentals företag i Sverige att få en enklare vardag. Bland annat genom att erbjuda prisvärda och användarvänliga ekonomiprogram. Men även genom att förse dig med tips och idéer om hur du kan göra ditt företagande enklare och effektivare.
VISMA stöder aktivt verksamheten på Nyföretagarcentrum.
På nedanstående länk har VISMA samlat nyttig kunskap, både för dig som funderar på att starta företag och för dig som redan är igång.
Här kan du bla hitta:
- En kostnadsfri bokföringsguide som riktar sig speciellt till dig som vill starta eget företag

- En samlad sida med ekonomifakta där du hittar alla aktuella belopp och siffror som berör dig som företagare


Att Våga Räkna - Prissättning - Löner - Semesterersättning - Skatt
På Verksamt.se hittar du nu myndighetsinformation om att anställa och vara arbetsgivare. Tillväxtverket har tagit fram informationen tex för dig som anställer för första gången och för dig som redan är arbetsgivare.

Du får också hjälp med att räkna på Ditt pris, lön och försäkringar, semesterersättning samt skatteberäkning.
Läs mer om att anställa Användbara Räkneverktyg!

Tillväxtverket är en nationell myndighet som samverkar med Nyföretagarcentrum inom olika utvecklingsprojekt för fler och bättre företag.

www.bfn.se
Att Föra Bok, i pdf-format, innehåller 32 fullmatade A4-sidor med råd och tips till nystartade företagare om hur en välskött bokföring bör se ut. Handledningen tar upp nyttan av en budget, hur en verifikation ska se ut och ordnas, grunderna i den löpande bokföringen, årsbokslut, årsredovisning, med mera. Handledningen är anpassad till ändringar i bokföringslagen och årsredovisningslagen som gäller från och med 2004.
Klicka här för att ladda ner Handledningen Att föra bok och annat nyttigt

Fungerande IT lösningar på kontoret & över Internet
Office IT-Partner i Helsingborg har försett företag, stat, kommuner, landsting och organisationer med prisvärda och flexibla IT-lösningar i över 30 år. Många har också valt Office för deras snabba och effektiva service. Office i Helsingborg startade för 30 år sedan av två av dåtidens nyföretagare under namnet Copy Consult och har utvecklats framgångsrikt. Hela tiden med förståelse för det lilla nystartade företagets behov.

Läs mer om Office.

Läs mer om nätbutiken OFFICESTORE .
Snabblänkar:
Boka rådgivning >
Boka återbesök >
Besök våra inspirationsmöten & seminarier >
Nyhetsbrev >
Kontakta oss >

Nyföretagarcentrum
Skåne Nordväst
Facebook
startaatdrivaeget.com

Helsingborg: Kolmätaregränd 11A
T 042-18 18 20 · Karta

Landskrona: Östervångsplan 15
T 0418-40 30 50 · Karta

Ängelholm: Järnvägsgatan 5
T 0431-828 29 · Karta
Hur gör vi?
Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv starta eget rådgivning, coaching och mentorskap tillsammans med ett stort aktivt nätverk inom näringslivet skapar basen...
Läs mer >

Vilka är vi?
Vi är certifierade och diplomerade rådgivare inom ”NyföretagarCentrum Sverige” med näringslivet som initiativtagare och huvudfinansiär. Vi har rådgivnigskontor i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm...
Läs mer >

Vad åstadkommer vi?
Nyföretagarcentrum har prövat över 18.000 affärsidéer, varit involverade i över 9.000 nya företag som skapat sysselsättning på nivån 16.000 människor som bor i Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga...
Läs mer >