NyföretagarCentrum
Program
Om oss
Nyttigheter
Nätverk
Kontakt
Hem
Ditt stöd !  |  Ny Verksamhetschef   | Hur gör vi?  |  Vilka är vi?  |  Vad åstadkommer vi?  |  Organisation

Anneli Ödén ny verksamhetschef för Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst


Anneli Ödén, senast VD på Cerdo Bankpartner och med anställningar som kontors- och affärsområdeschef inom Sparbankssfären, blir ny verksamhetschef på Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst. Hon efterträder Yvonne Fogelström och inleder omgående sitt uppdrag för att utveckla och stärka verksamhetens arbete för att bidra till ökat nyföretagande i Skåne Nordväst.

26 år efter starten, och konsultation till 11 000 nybildade företag, satsar Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst för framtiden och för fler hållbara företagsstarter. Anneli Ödén, kommer att leda arbetet tillsammans med Pia Frenning, Guy Rambech och Yvonne Fogelström, som kommer att fortsätta som rådgivare på deltid. Anneli börjar sitt uppdrag den 5 maj 2017.

- Jag har under merparten av min yrkeskarriär arbetat nära och för nyföretagande, både som egen företagare, som banktjänsteman och som mentor till många företagsledare. Att få bidra till Nyföretagarcentrums utveckling och gärning känns fantastiskt roligt. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med personal och samarbetspartners utveckla verksamheten. Alla som känner mig vet att jag är en utpräglad lagspelare och att jag brinner för samarbete och nätverkande, säger Anneli Ödén, ny Verkställande Ledamot Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst.

Anneli Ödén är bosatt i Helsingborg, har varit styrelsemedlem i Marknadsföreningen Helsingborg, och har tidigare personligen varit mentor inom Nyföretagarcentrum.

- Jag brinner för att hitta samarbeten som gör helheten större än delarna. Vår region är full av potentiella nyföretagare och vi ska vara det självklara valet att ta hjälp av när människor ska starta företag. Men ensam är inte alltid stark utan jag tror på ökad samverkan och samarbete mellan Nyföretagarcentrum och andra, berömvärda initiativ i kommun och samhälle. Tillsammans ska vi samarbeta så att människor får de allra bästa förutsättningarna för nyföretagande, till nytta för fler hållbara företag och arbetstillfällen i vår region, säger Anneli Ödén.

Processen med att finna en ny VL har letts av styrelsens ordförande Lars Starck.

- Efter en omfattande process, med en tuff kravprofil, har vi hittat en utmärkt person till detta spännande uppdrag. Anneli är både en välmeriterad företagsledare och en affärskvinna med de egenskaper som vi bedömer krävs i utvecklingen av verksamheten. En person som är van vid att leda förändrings- och utvecklingsprojekt. Vi ser mycket fram emot att från styrelsens sida bidra till att hon och medarbetarna kan ta Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst in i framtiden, säger Lars Starck.


Nyföretagarcentrums affärsidé
Nyföretagarcentrums affärsidé är att erbjuda kostnadsfri, objektiv, professionell och konfidentiell hjälp att pröva och utveckla affärsidéer till de personer som på affärsmässigt sunda grunder vill starta eget och driva företag.

Målsättningen är att befrämja nyetablering och utveckling av livskraftiga företag samt skapa ett gott näringslivsklimat.

Nyföretagarcentrum är sedan 1991 en mycket framgångsrik samverkansmodell för nyföretagande i regionen och bygger på ett engagerat och kreativt samarbete mellan olika företag, myndigheter och organisationer.

Vår styrka är att vi på näringslivets uppdrag arbetar i ett stort nätverk av aktiva kontakter inom olika branscher. Verklighetsbaserad kunskap från källan ger oss en god grund i vår dagliga rådgivning.

Boka tid för rådgivning om att starta eget och driva företag.
Vi hjälper dig våga!

Boka tid för rådgivning om att starta eget och driva företag. Vi hjälper dig Våga.

Snabblänkar:
Boka rådgivning >
Boka återbesök >
Besök våra inspirationsmöten & seminarier >
Nyhetsbrev >
Kontakta oss >

Nyföretagarcentrum
Skåne Nordväst
Facebook
startaatdrivaeget.com

Helsingborg: Kolmätaregränd 11A
T 042-18 18 20 · Karta

Landskrona: Östervångsplan 15
T 0418-40 30 50 · Karta

Ängelholm: Järnvägsgatan 5
T 0431-828 29 · Karta
Hur gör vi?
Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv starta eget rådgivning, coaching och mentorskap tillsammans med ett stort aktivt nätverk inom näringslivet skapar basen...
Läs mer >

Vilka är vi?
Vi är certifierade och diplomerade rådgivare inom ”NyföretagarCentrum Sverige” med näringslivet som initiativtagare och huvudfinansiär. Vi har rådgivnigskontor i Helsingborg, Landskrona och Ängelholm...
Läs mer >

Vad åstadkommer vi?
Nyföretagarcentrum har prövat över 18.000 affärsidéer, varit involverade i över 9.000 nya företag som skapat sysselsättning på nivån 16.000 människor som bor i Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga...
Läs mer >